Daikin

Daikin med Optimised Heating 4+

Avancerad avfrostningslogik ger jämnare värme i huset! Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen endast avfrostar när det behövs. Även vid så kalla temperaturer som -25°C kan maskinen, under rätt förutsättningar, jobba mer än 10 timmar mellan avfrostningarna.

Daikin är världsledande inom kyla och värme och har alltid varit en föregångare och innovatör. Därför var det en självklarhet för Daikin att ta fram en produkt som är anpassad till de krav och behov som finns i Sverige. Daikins främsta internationella tekniker mötte erfarna värmepumpsinstallatörer och tog del av deras erfarenheter. Det var så Optimised Heating föddes – ett projekt som har utförts noggrant med högsta kvalitet och miljötänk.

XR30

Daikin Caldo XRH30

Daikin’s senaste generation
luftvärmepumpar för kalla klimat!

XR30

Daikin Caldo XRH40

Daikin’s senaste generation
luftvärmepumpar för kalla klimat!

SOLOXR

Daikin SOLO XRH25/XRH35

Daikin’s senaste generation
luftvärmepumpar för kalla klimat!

Med den nya generationen Optimised Heating 4+ kan vi erbjuda ännu varmare och ännu starkare luftvärmepumpar från Daikin som dessutom använder sig av det nya, energieffektiva köldmediet R-32. De ger extra värme när det är riktigt kallt ute. Borta är strömslukande värmekablar. Istället använder värmepumparna sig av en optimerad avfrostningsteknik som ökar effektiviteten ytterligare.