Luftvärmepump för hemmet

Med en luftvärmepump sparar du energi och pengar. Den låga kostnaden gör att du snabbt märker av energibesparningarna. En luftvärmepump klarar av att både kyla och värma hemmet och passar i villan, fritidshuset och garaget. Värmepumpen kan också fördela befintlig värme jämt i bostaden med dens fläkt och renar luften från damm och pollen med dess inbyggda filter.

Våra produkter

Vi erbjuder handplockade luftvärmepumpar från Panasonic och Daikin. Dessa pumpar passar för både stora och små utrymmen. De pumpar vi erbjuder finns att läsa om på våra produktsider. Behöver du hjälp att välja eller annan rådfrågning kan du ringa oss på 018-4444 365. Om du bor inom Uppsala Kommun kan du även boka ett kostnadsfritt hembesök på samma nummer.

Ett komplett paket

För att allt ska vara så smidigt som möjligt hjälper vi dig hela vägen från projektering till installation. Installation görs av certifierade installatörer och brukar oftast bara ta en dag. Med över 15 års erfarenhet av kyla och värme kan du lita på att du alltid får service av hög kvalitet.

Rot-Avdrag

Det går att nyttja ROT-avdraget vid installation av luftvärmepumpen. Du behöver inte själv ansöka om ROT-avdrag, en del av arbetskostnaden dras direkt ifrån din faktura. 30% av arbetskostnaden dras av och gäller upp till 50 000 kr per person och år. Du kan läsa mer om ROT-avdraget på skatteverket.se.

Du kan kontakta oss i formuläret nedan eller ringa oss under våra öppettider på 018-4444 365